El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert, ha proposat aquest matí “canviar la ubicació de la Fira de Tendes, Tapes i Rock i fer la pròxima edició en el lloc adequat per a celebrar-la: el recinte Firal”.

La proposta parteix després de les queixes rebudes per part dels veïns del carrer José Iranzo que han vist com aquests dies es feia molt difícil accedir tant a les seues places d’aparcament com a les seues pròpies cases.

“Creiem que atès que, any rere any, creix el nombre de participants i assistents, les associacions, els hostelers i el consistori haurien de plantejar-se el canvi d’ubicació cap al recinte Firal, que es troba a escassos 250 metres del lloc de celebració actual”, ha assenyalat Juan Revert.

El regidor de C’s ha explicat que “existeix un espai perfectament condicionat per a realitzar aquest tipus d’esdeveniments sense haver de molestar durant més d’una setmana als veïns que tenen les seues cases i pàrquings en el carrer José Iranzo i sense haver de tallar carrers essencials per a la circulació de la ciutat, com l’Avinguda Albaida”.

“Amb el canvi d’ubicació guanyaríem tots: els comerciants, perquè compten amb un espai més adequat i amb major capacitat, els visitants per la comoditat del recinte i els veïns, que no tindrien problemes de circulació ni d’accés als seus habitatges”, ha remarcat Revert.

En aquesta setena edició han sigut un total de 71 els participants, entre tendes i establiments d’hostaleria, que han oferit els seus productes a les persones que s’han acostat a visitar la Fira, a més de comptar amb el directe de diversos grups musicals.

“Pensem que aquesta Fira és una bona iniciativa però atès que l’éxit de participans i públic cada any és major, creiem que el recinte firal seria el lloc més indicat per a celebrar-la Fira, igual que se celebra allí el mercat dels diumenges o la Fira d’Ontinyent”, ha finalitzat Revert.