PicsArt_11-13-11.14.15
L´agrupació de Ciutadans (C`s) ha constiuït la nova junta directiva, amb Leopoldo Ortiz com a coordinador local. “Després de quasi un any d´activitat, l´agrupació es consolida amb l´el.lecció d´un gran grup de persones i professionals que treballaràn a diari per fer créixer el partit a la localitat i sol.lucionar els problemes dels ciutadans” ha afirmat Ortiz.
La nova junta està constituida per set membres. Junt a Ortiz, estarán Filomena Fogués, amb el càrrec Secretaria i Tresorera, Francisco Vallés com Responsable de Comunicació i Xarxes social, Jose Luís Boado com Responsable de Ciutadania, Ricard Fogués com Responsable de Política Municipal, Pedro Garrido com Responsable d´Acció Local, Alberto Garrido com Responsable de Relació amb les Asociacions.
Conclós l´acte amb la constitució de la nova directiva, amb la supervisió de dos subdelegats de València, Ortiz i Boado destacaren que “aquest es un moment històric per a la política del país i a partir d´ara només resta treballar, treballar i treballar amb la mateixa il.lussiò que sempre”